Undervisning Lærke Rau. Inspiration. Løb. Outdoor. Funktionel Træning.

JEG ER VILD MED AT UNDERVISE


Jeg har undervist siden 1997 og jeg kan slet ikke lade være 🙂

Jeg har undervist og uddannet personlige trænere, fitnessinstruktører, holdinstruktører, Indoor Cykling instruktører, CrossGym instruktører, Funktionel Træning instruktører, Outdoor instruktører, Løbeinstruktører, TRX/slyngetrænings instruktører mfl, siden 2007.

Jeg har undervist som instruktør i gymnastik, på alle niveauer, fra børnehold til udtagede-elite-hold. Jeg har undervist på stort set samtlige formere for timer der findes i et fitnesscenter, fx. BodyPUMP, BodyFLOW, Spinning, StramOp, BodyCOMBAT, CXWorx, GRITH, Funktionel Træning osv. Så har jeg undervist CrossFit hold, Løbehold, Outdoor Bootcamps osv osv., siden 1997.

Jeg har udviklet træningskoncepter sammen med DGI og uddannet mastertrainers, siden 2011.

Jeg har undervist på diverse konventions, workshops, events mm.​

Kort sagt, så er jeg bare rigtig glad for at undervise :-)​

Læs mere om hvem jeg er her​

profile-pic

En af de bedste kursus-holdere jeg har mødt

Jeg håber at du kan tage imod all den ros du skal ha med på vejen

Jeg mener at du er en af de bedste kursus-holdere jeg har mødt, og jeg har mødt mange. Altid smilene, god til at fortælle og forklare. Godt forberedt. Programmet du underviser i hænger godt sammen du giver plads til diskussion hvis det er nødvendigt.

Jeg håber på at jeg kommer til at møde dig igen på et andet kursus

Jørgen Fitness Fabrikken
profile-pic

Man kan mærke hendes engagement

Jeg har været på ryguddannelse med Lærke som instruktør. Lærke er super god til at undervise og formår at veksle tilpas imellem teori og praksis hvor fagligheden hele tiden er i top og samtidig er hun god til at koble teorien på eksempler, oplevelser og egne erfaringer. Hun er positiv og glad og man kan mærke hendes engagement og det smitter af! ?

Det har været en fornøjelse at blive inspireret og guidet af Lærke. TAK?

Majken Honore
profile-pic

Utrolig inspirerende underviser

Min oplevelse af Lærkes undervisning har været utrolig postiv og berigende. Hun er en utrolig inspirerende underviser, og hun formår at formidle stoffet på en entusiatisk og lærerig måde. Det kan klart mærkes, at Lærke er meget passioneret og tydeligvis brænder for emnet, hvilket i høj grad kommer til udtryk i undervisningen.

Lone

undervisning
undervisning dgi
undervisning dgi
undervisning dgi
inspirationskursus
inspirationskursus movement
løbe inspiration
sundhedsidræt dgi
crossgym uddannelse
movement inspiration
løbe undervisning
>